Priemyselné správy

Aplikácia PVC statickej vinylovej fólie

2021-07-11

PVC statická vinylová fólia je druh dvojvrstvovej koextrúznej ochrannej fólie so stabilným a dokonalým výkonom pri vysokej teplote. PVC statická vinylová fólia je ekologická ako bez lepidla. Elektrostatická vinylová fólia nebude produkovať a neprchať žiadne toxické plyny alebo látky škodlivé pre životné prostredie počas alebo po použití a je široko používaná v rôznych priemyselných oblastiach. Statická vinylová fólia má zjavné účinky na ochranu povrchu produktu, účinne znižuje produkciu chybných produktov, zlepšuje stabilitu procesu a zvyšuje hodnotu produktu.


PVC elektrostatická vinylová ochranná fólia je vhodná pre produkty, ktoré potrebujú elektrostatickú ochranu. Statická vinylová fólia je ultratenká, pevná, priehľadná, samolepiaca, vysoká priehľadnosť, malé vodné čiary a menej kryštálových bodov.



Spoločnosť POLYSAN dodáva PVC statickú vinylovú fóliu s vysokou hodnotou statickej odolnosti, dobrým účinkom statickej elektriny, nízkou teplotnou odolnosťou a ďalšími vlastnosťami.

0086-15858717321
sales@wzpolysan.com
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept